fbpx
+36704584611 hello@babyforyou.hu

Guidi-Farkas Lilla

babatervezési és meddőségi kihívásokkal küzdő párok segítője, tanácsadója, mentora
Üdvözöllek az oldalon!
Guidi-Farkas Lilla vagyok, babatervezési és meddőségi kihívásokkal küzdő párok segítője, tanácsadója, mentora

Guidi-Farkas Lilla vagyok, a Baby for You oldal, valamint babatervező program megálmodója, amely termékenységi problémákkal, meddőséggel küzdő párok segítése céljából jött létre.

Funkcionális életmód-, táplálkozási és hormonegyensúly tanácsadóként, valamint termékenység támogató, meddőségi és lombik kísérő coachként támogatom a hozzám forduló párokat, hogy mielőbb gyermekük lehessen.

MI VEZETETT ERRE AZ ÚTRA?

Az egészség iránti érdeklődésem már gyermekkoromban is jelentős volt.  

Végül más irányban alakult az életem, így eredetileg közgazdászként végeztem és sokáig marketing területen dolgoztam a telekommunikációban.

Sajnos nekünk is szembesülnünk kellett azzal a helyzettel, amikor nehezen akar létrejönni a várandósság. 

Több mint tíz éve kezdődött egy út, amiről akkor még nem sejtettük, hogy milyen hosszú lesz. Abban az időben szerencsésnek éreztük, hogy nagyon hamar elindultak nálunk a lombik programos próbálkozások. Reménysugarat láttunk bennük és sorra nagy motivációval vágtunk bele mindegyik programba.

Az elő példái vagyunk annak, amikor nem történik jó alapozás, nincsenek felderítve a lehetséges okok, az „ismeretlen eredetű meddőség” diagnózissal gyakorlatilag akárhány programot végig vihetünk, korántsem biztos, hogy sikerül.

Sokkal mélyebb oknyomozásra lett volna szükség és néhány beavatkozás után már sajnos el lehet oda jutni, hogy gyakorlatilag a beavatkozások és a sikertelen évek  lenyomata nem támogatja a sikerességet.

A 10 év alatt rengeteg tapasztalattal és információval gyarapodtam, számos könyvet olvastam a témában,  konzultáltam magyar és külföldi orvosokkal, meddőségi szakértőkkel, amelyből úgy érzem, egy igazi tudásbázis állt össze.

Ekkor ismerkedtem meg a funkcionális szemlélettel, amely nem a tüneteket vizsgálja (pl. jelen esetben, hogy nem jön össze a baba), hanem leás a tünetek alapján a szervezet állapotának mélyére és megkeresi a problémák gyökerét és azt mozdítja el pozitív irányba.

Ilyenkor kiderülhet nagyon sokféle, akár apróságnak tűnő probléma, mind női, mind férfi oldalon. Pajzsmirigy, autoimmun és hormonális eredetű kihívások, ételintoleranciák, felszívódási zavarok, gyengébb mitokondriális egészség, nehézfém és vírusterheltsége, ásványi anyag hiányok….stb.

Ezek mind olyan területek, amelyekről 10-15 éve még nem nagyon hangoztatták, hogy kapcsolatban állnának a sikertelen fogantatással.

Ekkor döntöttem el, hogy az összegyűlt tudást szeretném stabil alapokra helyezni és másoknak is átadni segítségként, ezzel támogatva a hozzám fordulókat, hogy megoldást találjunk a meddőség mögött meghúzódó rejtett okokra, válaszokat kapjanak a párok a kérdőjelekre, és ezáltal lerövidüljön a sikeres fogantatásra szánt idő.

A különböző képzések és hosszú tapasztalat eredményekét jelenleg funkcionális életmód-, táplálkozási és hormonegyensúly tanácsadással, valamint meddőségi, termékenység támogató, lombik és life coachinggal foglalkozom.

Azt mondják, azokból lesznek a legjobb segítők, akik az életük során maguk is átéltek olyan élethelyzetet, betegséget, csalódást, amelyben másokon szeretnének segíteni, erőt adni nekik.

Bízom benne, hogy közel 10 éves saját tapasztalatom a meddőségi és lombik program témában, valamint most már több éve zajló kapcsolódó tanulmányaim és sikeres ügyfélfolyamataim támogatni fogják, hogy Veled is pozitív eredményeket érjünk el.

Olyan segítség szeretnék lenni, aki rámutat arra, hogy a meddőségben eltöltött út lerövidíthető és áttranszformálható, ha a szükséges információk birtokában vagy és van valaki melletted, aki segít kézben tartani a folyamatot, nyomoz és megoldásokat talál az egészségügyi kihívásaidra.

Tanulmányaim és tapasztalataim, amelyekre működésemet alapozom:

  • Funkcionális és holisztikus táplálkozási tanácsadóBodywakes
  • Hormonegyensúly tanácsadóIgloi Syversen Nora
  • Life és business coachTolerance Tréner és Coach Akadémia
  • Természetgyógyász hallgató – vizsga folyamatban – Helica Stúdió – Dr. Csomai Zita / Martin Zsuzsanna
  • Dr. Csomai Zita számos nagyszerű továbbképzése – Meddőség holisztikus és természetgyógyászati kezelése, Laborelemzések több szintje, Nehézfém kivezetés, Nőgyógyászati betegségek, Immunrendszer, Emésztőrendszer, Gócok és rejtélyes betegségek…
  • Dr. Kharrazian PhD, DHSc, DC, MS, MMSc, ​​FACN a Harvard Medical School képzett és díjnyertes klinikai kutató tudós, akadémiai professzor és világhírű funkcionális orvos több képzése – „Meddőség, várandósság, szülés utáni egészség: klinikai stratégiák és kezelési megoldások”, „Emésztőrendszer egészsége, ételintoleranciák menedzsmentje, immun tolerancia növelése”, „Autoimmunitás kezelése”
  • Joalis terapeuta képzés

Nem kell egyedül menned az úton!

Amennyiben segítődnek választasz, és szeretnél belevágni a közös munkába, keress az alábbi elérhetőségeken vagy küldj üzenetet itt az oldalon keresztül!